JoomlaLock.com All4Share.net
Ponuda za partnere

Tražilica

... jer kvaliteta je doista zapisana u zvijezdama ...

Pratite nas

 

 

Kontakt informacije

Hotel Pastura d.o.o.
Vrilo 28
HR - 21410 Postira, otok Brač Hrvatska
tel: +385 0 21 740 000
fax: +385 0 21 632 109
info@hotelpastura.hr

 

U hotelu Pastura pripremili smo programe i posebne pogodnosti za Vaše poslovne partnere i djelatnike Vaše tvrtke.

Neka proljeće ili jesen u Postirama, bude vrijeme opuštanja, istinskog odmora i bijega od užurbane svakodnevnice. Za ugodan boravak osigurali smo Vam smještaj u dvokrevetnim sobama sa pogledom na more i niz atraktivnih programa.

Nakon doručka koji smo Vam pripremili u restoranu «Pastura» i relaksirajuće šetnje mjestom.

Za ručak Vas vodimo na riblje specijalitete u obližnji restaurant «Lipa» ili u neku od bračkih konoba na nadaleko poznatu bračku janjetinu i posebno spravljeni janjeći specijalitet koji se poslužuje isključivo na Braču – vitalac!

U posebnom sjećanju ostaje ranojutarnja kava na terasi hotela Pastura, nakon koje plovimo za obližnji Omiš, izaberite šetnju gradom, rafting na rijeci Cetini ili jednostavno uživajte u ljepoti Radmanovih Mlinica.

Po povratku osjetite užitke našeg Wellnes centra, preporučamo anti stress ili aroma masažu, kupanje u jacuzziju ili jednostavno vožnju biciklom do obližnjeg Dola ili Splitske.

Odmorni i okrijepljeni krenite sa nama u nove gastro avanture, jer kako nazvati delicije koje će Vam servirati u restoranu Villa Marija u Splitskoj.

Samo dio gastro ponude restorana Villa Marija su tradicionalno spremljeni brački puževi ili nadaleko poznata krepka juha od šparoga. Posljednjeg dana vodimo vas na Vidovu goru – vrh dalmatinskh otoka.

Vidova gora je najviša planina na jadranskim otocima (778 m nad morem).

Ime je dobila po crkvici sv. Vida koja se nekada dizala na vrhu brda, a danas je u ruševinama, osamdesetak metara zapadno od terase ugostiteljskog objekta "Vidova gora", gdje se vidi temelj sjevernog zida i dio polukružne apside.

Crkvica je podignuta u 13. ili 14. st.

Brački puk je od davnine povezivao tu planinu, oko koje su ispletene brojne fantastične priče, sa starim slavenskim bogom Svevidom.

Vidova Gora pruža neponovljiv pogled na otoke Hvar, Vis i Šoltu, a sunce koje svetluca u moru, zlateći zlatna zrnca Zlatnog Rata, pozdravlja Vas i želi sretan put do nekon novog susreta!

Croatian English German